torstai 24. tammikuuta 2019

Eurovaaliehdokaat Pirkanmaalta Seppo Lehto ja Olli Heikkilä: Älkäämme antko islamin mustan tulevaisuuden varjostaa ihmisoikeuksiamme ja perusoikeuksiamme vaan toimikaamme kuin ennekin jo linnavuoriajoista alkaen: "Tulta ja tulikiveä" vihollistahoja kohtaan
Eurovaaliehdokkaat valkoisemman turvallisemman vauraamman tulevaisuuden, puolesta sekä kristillisemmän ja eurooppalaisemman EU:n

Totuuden sanansaattajat Seppo Lehto ja Olli Heikkilä Pirkanmaalta muistuttavat arvovalinnat on tehtävä aina heti!


Eurovaaliehdokkaat puolesta valkoisemman tulevaisuuden, kristillisemmän ja eurooppalaisemmen EU:n Seppo Lehto ja Olli Heikkilä. Tämä on arvio perustuu Seppo Lehdon tekemään katugalluppiin. Kyselyyn osallistuneita oli yhtä luotettavasti kuin muissakin gallupeissa) 
Palaute gallup-ryhmälle europarlamenttiehdokas@gmail.com

Älkäämme antko islamin mustan tulevaisuuden varjostaa ihmisoikeuksiamme ja perusoikeuksiamme vaan toimikaamme kuin ennekin jo linnavuoriajoista alkaen: "Tulta ja tulikiveä" vihollistahoja kohtaan. 

Älkäämme alkako ja liukoko toiseuden orjiksi, vaan pyrkikäämme eroon kahleistamme ja kusetuksestamme matu- ja islaminvaasion kohdallaSuomalainen harkaristi arkeemme juhlistamaan vapaussotiemme arvoja muuallakin kuin itsenäisyyspäivien paraateissa.

Kuva alla itsenäisyyspäivän paraatista 2011. Kuvaaja Seppo Lehto kansakunnallinen muistinne.


-----------------------------------------------
Eurovaaliehdokkaat Pirkanmaalta Seppo Lehto, Olli Heikkilä ....
-------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti